Ministar branitelja HNŽ-e g. Oliver Soldo posjetio Uzdol

  Ministar branitelja HNŽ-e g. Oliver Soldo posjetio Uzdol

  U radnoj posjeti Udruzi 3 Bojne brigade Rama i branitelja Uzdola bio ministar branitelja  HNŽ-e g. Oliver Soldo , sa svojim pomoćnikom za pravne poslove g. Anto Džalto.  Ministra su dočekali predsjednik Udruge Jozo Prskalo, tajnik  Miro Vlajčić i član Udruge  Dragan Marić.

  U vrlo konstruktivnom razgovoru, ministar je upoznat s radom Udruge, te njezinim ciljevima vezanim za projekte u tijeku i  projekte na kojima planiramo raditi u bližoj budućnosti.
  Obećana je sva  moguću potpora  koju može pružiti Ministarstvo branitelja i povezivanje čelništva udruge sa  institucijama koje mogu dati potporu našim projektima.

  Kako je posjeta bila u dane kada se sjećamo svojih pokojnika, ministar je posjetio  Memorijalni centar gdje je položio vijenac i zapalio svijeću za poginule 14. rujna 1993 god., te zapalio svijeću na spomen obilježju u izgradnji za sve poginule u zoni odgovornosti 3 bojne  brigade Rama.


  Ovom prilikom zahvaljujemo ministru g. Oliveru Soldi,  što je prepoznao naš rad i dao nam veliku potporu u  daljnjem radu Udruge.

  Facebook

  Please publish modules in offcanvas position.